Grădinița

Limba germană și grijă pentru fiecare copil în parte.

Grădinița cu predare în limba germană Alfred Fronius este un prim mediu educațional, responsabil de educația copiilor. Este locul unde copilul învață limba germană, interacționează cu alți copii de vârste apropiate, unde desfășoară activități diverse care îi dezvoltă personalitatea, creativitatea și pun bazele unei culturi generale, fiindu-i stimulată curiozitatea. 

 

Asimilarea limbii germane este cel mai important obiectiv, pe care îl realizăm conștienți că unul dintre rolurile foarte importante ale grădiniței este acela de a face armonios trecerea de la mediul familial la cel instituționalizat. Copilul trebuie pregătit să facă trecerea către școală, spre adaptarea la un program organizat, în cel mai natural mod cu putință.

 

La grădinița Alfred Fronius, copiii se obișnuiesc cu un program regulat, care presupune o anumită succesiune și durată a activităților. Cei mici învață în acest fel să fie organizați, să respecte indicațiile referitoare la modul de derulare a activităților și, foarte important, să depună un efort constant pe toată durata desfășurării programului educativ.

Copiii învață lucruri noi prin joacă și jocuri ghidate de educatori, de aceea la grădinița Alfred Fronius punem accent pe metode de învățare ludice și creăm spațiile necesare desfășurării acestora.

 

Curtea noastră este la fel de importantă – îngrijită, dotată, amenajată, precum clasele de studii.

Fiecare copil este unic, cu o personalitate aparte. Învățarea limbii germane și informațiile oferite de educatori sunt adaptate gradului de înțelegere și structurii psihologice ale fiecărui copil. Acest lucru presupune timp alocat de educator fiecărui copil în parte.

Grupele de învățare la grădinița Alfred Fronius sunt de maximum 15 copii, asigurându-ne astfel că fiecare copil primește grija și atenția de care are nevoie.

prog

Programul grădiniței Alfred Fronius are trei variante

Scrie-ne dacă vrei să ne vizitezi sau să afli mai multe despre grădinița Alfred Fronius.